Ilyen gyönyörű volt Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata az Inspiráló Nők Estjén: mindenkit elbűvöltek

A két csinos üzletasszony ezúttal is csak úgy vonzotta a tekinteteket, ami nem csoda, hiszen elragadó kreációkban érkeztek az Inspiráló Nők gálára.

Inspiráló Nők gála 2023-ban is

2023. november 29-én, csütörtökön zajlott a Femcafe.hu - Az Inspiráló Nők estje az impozáns Magyar Zene Házában. Olvasóink idén is hét kategóriában, online adhatták le szavazataikat a számukra szimpatikus jelöltekre, akiknek munkássága, teljesítménye, hozzáállása példa lehet a társadalom egésze számára. A nyertesek nevét egy színvonalas díjátadó keretein belül hoztuk nyilvánosságra, az esemény kapcsán azonban természetesen a meghívott sztárvendégekről sem szabad megfeledkezni, akik egytől egyik mesésen festettek a vörös szőnyegen. Mindazonáltal volt két olyan személy, akik kicsit még jobban ellopták a showt, mint a többiek – ők nem mások voltak, mint Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, akik rendkívül elegáns ruhákat választottak maguknak.

rogűn gaűl cecília sarka kata in gála 2023Nem tudnak hibázni

A Nakama&Partners társtulajdonos ügyvezetőitől már megszokhattuk, hogy ha divatról van szó, egyszerűen nem tudnak csalódást okozni – a csinos üzletasszonyok az idei gálán is csak alátámasztani tudták mindezt, hiszen ismét sikerült olyan kreációk mellett letenni a voksukat, melyek tökéletesen mutattak csodás alakjukon, valamit jól passzoltak személyiségükhöz is.

Rogán-Gaál Cecília most is egy gyönyörű, drámai estélyi mellett tette le a voksát, amely mesésen illeszkedett irigylésre méltó alakjára. Frizuráját laza, ám mutatós hullámokba csavarta, amely szépen keretezte az arcát, és nem vonta el a figyelmet a pompás díszítéssel ellátott ruháról.

rogán-gaál cecília in 2023

Sarka Kata is tündöklően festett ebben a letisztult, klasszikus fekete estélyiben, amely rendkívül elegáns hatást kölcsönzött a megjelenésének. Ő maga is a hullámos frizura mellett döntött, sikkes outfitjét pedig ezüstös ékszerekkel, valamint nyitott orrú magassarkúval varázsolta tökéletessé.

sarka kata in gála 2023

A Femcafe.hu idén ötödször rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót. Olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára. Ezúttal is hét kategóriában kerestük közöttük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét előzetesen neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Leadfotó: Femcafe.hu/ Kunos Attila

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.