Sztárok

Julia Roberts már megbánta, hogy fiatalon így tett: a színésznő elárulta, mit üzenne 19 éves önmagának

Fiatalon mindenki követ el olyasmit, amit felnőtt fejjel már másképpen csinálna – így van ez Julia Roberts esetében is, aki nemrég elárulta, mit üzenne 19 éves énjének.

Lenne mit tanácsolnia

Julia Roberts kivételes pályafutása során milliók elismerését és rajongását vívta ki emlékezetes, valamint szívhez szóló alakításaival – sikerét az1990-ben bemutatott Micsoda nő! című romantikus vígjátékkal alapozta meg, melynek köszönhetően az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznővé vált, s mind a mai napig a filmgyártás egyik legmeghatározóbb alakjának mondhatja magát. Vitathatatlan tehetségén, illetve különleges szépségén túl az is rendkívül rokonszenves az emberek számára, hogy mindig is diszkréten kezelte a magánéletét, emellett sosem keveredett kellemetlen botrányokba, sőt: amióta csak ismerjük, minden esetben elegánsan viselkedik, mondandója pedig a legtöbb esetben tartalmaz olyan tanulságokat, melyeket átlagemberként is érdemes adaptálnunk. Nemrég például arról beszélt, mi az az egy dolog, amit régen előszeretettel csinált, ma már azonban visszatekintve kissé bánja, és szívesen megosztaná fiatalkori énjével a tapasztalatát ezzel kapcsolatban; részletek a galériában!

Julia Roberts évtizedek óta az egyik legfényesebb csillagként ragyog a nemzetközi filmiparban, kifinomult és egyedülálló stílusával pedig a divatvilágra is nagy hatással van.
Kattints a további képekért!

Julia Roberts legújabb szettjének nagy visszhangja volt a médiában.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images
Forrás: Page Six

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.