Sztárok

Emlékszel még a Vámpírnaplók dögös rosszfiújára? 45 évesen is a világ egyik legszexibb férfija Damon Salvatore – Fotók

Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.

Úgy öregszik, akár a jó bor

Nyolc évadot és 171 epizódot élt meg a 2009 szeptemberében bemutatott Vámpírnaplók című sorozat, mellyel kapcsolatban nem túlzás azt állítani, hogy meghódította az egész világot: a természetfeletti amerikai fantasy a kitalált Mystic Fallsban játszódott, a középpontban pedig Elena Gilbert, Stefan és Damon Salvatore szerelmi háromszöge állt. Na persze a dolog nem volt ilyen egyszerű, ugyanis míg Elena egy átlagos lány volt, addig két rajongója, Stefan és Damon vámpírok, ez pedig nyilvánvalóan számtalan bonyodalommal járt. Volt itt minden: intrika, nagy szerelmek, sok halál, vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok, hasonmások, hibridek és a többi. Egy biztos: akit egyszer beszippantott a Vámpírnaplók sztorija, nem bírta abbahagyni a sorozatot, míg végig nem nézte. Ez persze köszönhető volt a szereplőknek is, például Ian Somerhaldernek, aki a szexi rosszfiút, Damont formálta meg, és bizony tinilányok milliói zúgtak bele a színészbe szerepének köszönhetőn. A sorozat 2017-ben ért végleg véget a nyolcadik évaddal, a szereplők pedig bizony sokat változtak az elmúlt hat évben – Ian szép lassan közeledik az 50 felé, de sármja és szexissége még mindig a régi. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma a szülinapos színész!

Iannel kapcsolatban sokan nem tudják, hogy karrierjét nem a Vámpírnaplókban kezdte, bár kétségtelenül az hozta meg számára a világhírnevet.
Kattints a további képekért!

A sztárcsemete sosem nézte jó szemmel, hogy szülei a rivaldafényben fürdőznek, így hát nem meglepő, hogy felcseperedvén egészen másik foglalkozást választott magának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...