Azahriah-nak kamatyolnia kellene egyet az erdő szélén az egyik kanapéhuszár szerint

Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.

Mindenki őszintén elmondta a véleményét

Azahriah sikerei egyértelműen megkerülhetetlenek, mivel jelenleg Magyarország egyik legnépszerűbb előadójáról beszélünk. A dalszerző-előadó szépen lépkedett felfele a ranglétrán, hogy aztán a csúcsra érjen, de lehet még innen is van majd tovább.

A 21 éves énekes először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában – ennek a folyamatnak a következő lépése a Puskás Aréna lett, mint koncerthelyszín. Innen jött az, amire kevés ember számított.

Azahriah május 25-i koncertjére kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért hirdettek meg egy újabb alkalmat is, május 26-ra. Az is teltház lett, így Azahriah bejelentette, hogy május 24-én, pénteken is lesz egy fellépése, így megvan a triplázás.

Múltkor az RTL műsorában, a Kanapéhuszárokban éppen Azahriah zenéjét, valamint sikereit boncolgatták. Előkerült egy bizarr hozzászólás is, amit a galériánkban leleplezünk!

D. Tóth Kriszta továbbra is folytatja az Elviszlek magammal című sorozatát, aminek Azahriah is a vendége volt. Ezt az interjút vetítették le a Kanapéhuszároknak az RTL-en, akik közül már sokan azt sem értették, hogy miért egy autóban kell interjút csinálni. Az egyik fiatal csapat egy megszólalt, hogy gyakorlatilag egy autóreklám az egész. Azahriah azonban tényleg mély dolgokról mesél, és ide kattintva érdemes megnézni a teljes beszélgetés!
Kattints a további képekért!

Van olyan, amit a Mikulás sem tud teljesíteni.

Leadfotó: MTI Fotó – Vasvári Tamás

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...