Árpa Attila nagyon tart a Sztárboxos ellenfelétől, így jár az agya a küzdelem előtt

Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.

Árpa az esélytelenek nyugalmával akar belevágni a meccsbe

Múlt hét vasárnap ismét püfölni kezdték egymást a celebek az RTL-en, és így ki is derült, hogy kik küzdenek majd meg a bajnoki övekért. A szuperdöntőre december 10-én este kerül sor, és mutatjuk azt is, hogyan néz ki a mezőny.

A férfi középsúlyban Rácz Jenő és Molnár Áron, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin, míg férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila csap össze.

A Sztárbox második elődöntőjében Árpa Attila és Pintér Tibor mérkőzött meg, amelyből négy menetben egyhangú pontozással előbbi jutott tovább. Azonban, hogy mit gondol a közelgő mérkőzésről, az a galériánkból kiderül!

Árpa Attila vállára a Pintér Attila előtti meccs előtt egy plusz súly is nehezedett, mert a születésnapos édesapja arra kérte, hogy mindenképpen győzzön. Mivel a nézők többsége is az ő továbbjutására tippelt, valóban nem volt egyszerű dolga. Árpa szerint ez inkább már teher volt számára, mint motiváció.
Kattints a további képekért!

Azt tudjuk jól, hogy anno visszavágót követelt Rácz Jenőtől.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...