Ördög Nóra múltjából hatalmas titok gördült elő, ami pokoli időszak volt

Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.

Kísért a múlt

Biztosan sokan emlékeznek rá, hogy Ördög Nóra anno a Kölyök Klub című műsorban tűnt fel először műsorvezetőként az RTL Klubon.

Akkor az FHM-et meglepte, amikor bekerült a neve a top 100-as szavazásba a legdögösebb magyar lányok közé, és leírták, hogy fogalmuk sincs róla ki ez a hölgy. Utána kellett nézniük, hogy ő valójában a Kölyök Klubot vezeti, ezért üdvözölték is a gyerekeket (apukákat) a magazin olvasói között. Valahogy így indult el Ördög Nóra a népszerűség felé.

Ma már ugye tapasztalt műsorvezető, aki a TV2 csapatát erősíti mindenhol, ahol csak ideje engedi. Magánéleti témákban nem igazán szeret visszamenni a múltban, de most kivételt tett, és hatalmas titokról rántott le a leplet. A galériánkból kiderül, hogy mi volt ez!

Ördög Nóra anno későn jött rá, hogy nagy hibát követett el azzal, hogy beleugrott egy házasságba. Pedig igazából volt bőven ideje átgondolni, hogy benne maradjon-e ebben a kapcsolatban. Ti még emlékeztek rá, hogy ki volt a műsorvezető első férje?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.