Sztárok

Halálközeli élményéről vallott az 55 éves Jamie Foxx: "Rettentő kemény, amikor majdnem vége van, és látod az alagutat"

A Collateral - A halál záloga és a Django elszabadul sztárja áprilisban került kórházba. A filmcsillagért rengetegen aggódtak, ám szerencsére túlélte a krízishelyzetet, most pedig halálközeli élményéről számolt be.

Jamie Foxx rejtélyes betegsége

Azóta sem lehet biztosat tudni azzal kapcsolatban, milyen egészségügyi problémáva küzdött áprilisban az 55 éves amerikai színészlegenda, Jamie Foxx. A Django elszabadul című Quentin Tarantino-film címszereplőjét mindenesetre kritikus állapotban szállították kórházba, s azóta nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt. A napokban azonban tiszteletét tette egy díjátadón, és ha már ott járt, beavatta a nagyérdeműt azokba a megdöbbentő élményekbe is, melyeket hónapokkal ezelőtt átélt.

"Hat hónappal ezelőtt még nem is tudtam volna felsétálni a színpadra. És nem, nem egy klón vagyok. Tudom, sokan azt mondják, hogy klónoztak" - viccelődött az Oscar-díjas filmsztár.
Kattints a további képekért!

A Kossuth-díjas magyar színművész az elmúlt hónapokban ádáz küzdelmet folytatott az egyik legveszélyesebb és leggyakoribb férfibetegséggel, a prosztararákkal.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.