G.w.M ismét sokkolta a rajongóit, erre a hírre senki sem számított

Kulcsár Edina párja kitartott, ameddig csak tudott.

G.w.M-nek nehéz döntést kellett meghoznia karácsony előtt

Kulcsár Edina és G.w.M gyakorlatilag úszik a boldogságban, mivel a kisbabájuk új fényt hozott az életükbe. Aki követi a vlogjukat, az valóban nem marad le semmiről a család életével kapcsolatban.

Azonban mostanság nem volt túl jó időszaka a sztárpárosnak. Kulcsár Edinának is voltak gondjai, míg G.w.M kórházba került. Ez azért történt, mert a depressziója már fizikai bántalmakat is elkezdett okozni nála.

A rapper nagyon sokáig erősnek akarta mutatni magát, így az orvosokra sem hallgatott. A galériánkból kiderül, hogy mi áll pontosan a háttérben!

G.w.M eddig sem volt jó állapotban, és a párja, Kulcsár Edina nagyon is aggódott érte. A rapper a depresszió mellékhatásaként nem csak felszedett 15 kilót, de a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.