Sztárok

Megőrjítette bujaságával a fiatal Károlyt: vad dolgok láttak napvilágot Kamilla múltjából, a királyné sírba vitte volna a titkait

Elképesztő dolgokat állít a legújabb botránykönyv, amely a brit uralkodó család életét járja körül: a kötetben sok szaftos részletre derül fény, többek között például Kamilla királynéval kapcsolatban.

Nem örül, hogy mindez kiderült róla

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, Omid Scobie királyi író a közelmúltban jelentette meg legújabb, Végjáték című könyvét, melyben eddig sosem hallott történeteket hozott napvilágra a brit királyai családdal kapcsolatban – többek között például olyan évekkel ezelőtti nézeteltérésre derült fény, ami jelentősen mélyítette a szakadékot a walesi és a sussexi házaspár között. A leleplezést azonban Kamilla királyné sem úszta meg, a szerző ugyanis az ő múltját is górcső alá vette, és olyan dolgokat fedezett fel, amiről egészen mostanáig csak a legközelebbi hozzátartozók, valamint barátok tudtak. Részletek a galériában!

A Végjáték kíméletlenül elbánik a brit királyi családdal, hiszen olyan titkokat hoz felszínre, melyeket a rokonságból sokan legszívesebben a sírba vittek volna – ezzel bizonyára III. Károly felesége is így van, a kötet ugyanis nem fest róla túl jó képet.
Kattints a további képekért!

Kamilla királynét és Katalin hercegnét legutóbb az Emlékezés Vasárnapján fotózták együtt, nonverbális kommunikációjukból pedig érdekes következtetésre jutott a testbeszéd-szakértő.

Leadfotó: Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...