Sztárok

Katalin és Vilmos ezzel a dologgal haragították magukra Meghan Markle-t: a sussexi hercegné sosem fog tudni megbocsátani nekik

Meglepő dologról rántja le a leplet a brit királyi családdal kapcsolatban Omid Scobie a Végjáték című könyvében, melyben Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről is kiderül egy s más.

Nagy ellentét alakult ki köztük

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban jelentették be, hogy lemondanak a titulusukkal járó kötelességeikről, ezzel pedig kivonják magukat a hivatalos királyi szerepkörből. A döntésük számos vitát és óriási feszültséget generált, miközben ők maguk több interjúban is nyíltan beszéltek a háttérben meghúzódó nehézségekről, a família konfliktusairól és a média nyomása miatt érzett frusztrációjukról. Nem rejtették véka alá azt sem, mit gondolnak bizonyos családtagjaikról, sőt Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről is éles kritikákat fogalmaztak meg. Omid Scobie királyi író – aki köztudottan jó kapcsolatot ápol Meghannal, így sokan megvezethetőnek, sőt egyenesen az egykori színésznő szócsövének tartják – a napokban jelentette meg legújabb kötetét, melyben eddig sosem hallott történeteket hozott napvilágra – többek között például olyan nézeteltérésre derült fény, ami jelentősen mélyítette a szakadékot a két házaspár között. Részletek a galériában!

Sokan vitatják Omid Scobie feddhetetlenségét, írásaiból pedig egyértelművé válik, hogy a szerző főként Meghan Markle és Harry herceg álláspontját képviseli.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata sajnos nem úgy alakult, ahogyan abban a legtöbben bíztak. De vajon hogyan viszonyulnak egymáshoz most, annyi évvel azután, hogy a sussexiek hátat fordítottak a monarchiának?

Leadfotó: Joshua Sammer/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.