Sztárok

A 85 esztendős Jane Fonda: " Ha lenne szerelmem, annak 20 évesnek kellene lennie!"

A két Oscar-díjjal kitüntetett amerikai színésznő különös párválasztási elveiről vallott.

Fel sem merül benne a nyugdíjba vonulás gondolata

Még ma is izzani kezd a levegő, ha a 85 esztendős amerikai színésznő, a kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda belép egy bálterembe, vagy megjelenik egy nyilvános rendezvényen. Az üldözők, Az aranytó, az Ifjúság, és seregnyi másik filmklasszikus sztárja a mai napig meglepően aktív: idén két élőszereplős játékfilmben (Könyvklub: A következő fejezet, Drukkernénik) is feltűnik, sőt a hangját kölcsönzi a Ruby Gillman, tinikráken című animációs mozihoz is. Ez az irigylésre méltó vitalitás és fiatalos lendület azonban nem csupán szakmai fronton, hanem a magánéletben is jellemző Jane Fondára. A híresség nemrég Heather McMahan komikus podcastjének vendége volt, s a beszélgetés közben a szerelmi életéről is szót ejtett. Az őszinte, szókimondó stílusáról is ismert színésznő kijelentette: ha még mindig randizna, szóba sem állna 20 évnél idősebb férfiakkal.

"Cikinek tartom kimondani, de ha lenne szeretőm, annak húszévesnek kellene lennie" - mondta a podcastben Fonda, majd Heather McMahan visszakérdezett: "Miért pont húsznak?"
Kattints a további képekért!

Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.