Sztárok

Megvannak a Sztárban sztár leszek! finalistái: ez a versenyző esett ki az elődöntő végén

A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd az idei évadot.

A nap versenyzője

A Sztárban sztár leszek! elődöntőjében elképesztő produkcióknak lehettünk szem- és fültanúi: az öt versenyző, Karapancsev Kristóf, Széchenyi Lili, Szologjan Edgar, Nagy Alexa és Halász Rebeka az első körben egyedül álltak színpadra, míg másodszor egy duettet adtak elő egy hírességgel. Kristóf Tóth Andival énekelte el Tina Turner és Eros Ramazzotti világhírű slágerét, míg Rebekához Valkusz Milán érkezett, Széchenyi Lili Radics Gigivel állt színpadra, Szologjan Edgar Pál Dénessel "cirkuszolt" egy ikonikus LGT dallal, Nagy Alexa pedig Szandival karöltve bújt Jennifer Lopez bőrébe. A produkciók bár egytől-egyik szuperül sikerültek, a zsűri nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel, és bizony akadtak igen alacsony pontszámok is. Az első körös szavazás végén Till Attila kihirdette a nap versenyzőjét, aki nem más lett, mint Karapancsev Kristóf, aki könnyeivel küszködve vette tudomásul, hogy bejutott a fináléba és tovább harcolhat a végső győzelemért.

Lapozz a kiesőért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...