Sztárok

Újra együtt pózoltak a Reszkessetek, betörők! főszereplői: ilyen sokat változtak az elmúlt évtizedekben - Fotók

Macaulay Culkin, mindenki örök Kevinje nemrég csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, az avatáson pedig az a Catherine O'Hara is felbukkant, aki korábban Culkin édesanyját játszotta a Reszkessetek, betörők! első két részében.

Újra találkozott "az édesanyjával"

Néhány nappal ezelőtt csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán Macaulay Culkin amerikai filmszínész, a Reszkessetek, betörők! első két epizódjának egykori főszereplője. A hajdani gyereksztár 1990-ben és 1992-ben formálta meg a cserfes és slágfertig kissrác, Kevin McCallister szerepét, a kirobbanóan sikeres vígjátékszériával pedig megalapozta hollywoodi hírnevét. Noha Culkin később nemigen tudta kamatoztatni a franchise révén megszerzett erkölcsi tőkéjét, a Reszkessetek, betörők! a mai napig a közönség nagy kedvence, így az azóta felnőtté cseperedett színész neve sem merült feledésbe. Sőt: Culkin nemrég csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, az avatáson pedig az a Catherine O'Hara is feltűnt, aki annak idején Culkin édesanyját alakította a Reszkessetek, betörők! epizódjaiban.

Ennyit változtak három évtized alatt: újra együtt pózolt O'Hara és Culkin, vagyis Kate és Kevin McCallister.
Kattints a további képekért!

Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is rengeteget veszített régi sármjából.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...