A Dancing with the Stars-ban kegyetlen feszültség volt két sztár között

Sokan nem szúrták ki, de Tóth Andi és Marics Peti nem igazán örültek egymásnak.

Nagyon jól sikerült a negyedik évad zárása

Két hónappal ezelőtt tíz páros kezdte a műsort és hárman maradtak a szombati döntőben. A zsűri természetesen véleményezte a produkciókat, de itt a döntés már végig a közönség kezében volt.

Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna harcolt a trófeáért. Anno csináltak egy közönségszavazást, ahol T.Danny került az első helyre Lissák Laurával, de tudtuk, hogy ez még bőven változhat a táncok után.

A szavazatok összesítése után a műsorvezetők végre elárulták, hogy a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lettek.

Köztük jó volt a hangulat, de Tóth Andi és Marics Peti között nem igazán. A galériákból kiderül, hogy mi történt!

A szombati Dancing with the Stars azért is volt pikáns, mivel Tóth Andi újra összefutott az exével, Marics Petivel. A VALMAR énekese persze a múltkor már bevallotta, hogy most abszolút nincsen csajozás, és a karrierjére koncentrál.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...