Rácz Jenő ismét beleszaladt egy pofonba a Sztárbox döntője előtt

Annyi biztos, hogy Rácz Jenő egy feszült időszakot fog lezárni a Sztárboxot követően.

A Michelin-csillagos séf meg akarja nyerni a döntőt

Miután Rácz Jenő legyőzte Istenes Bencét múlt hét vasárnap, már biztos volt, hogy ő lehet majd ott a Sztárbox fináléban. Az ő összecsapásuk ugye elképesztő feszültséget hozott, ami a ringen kívül is megmutatkozott.

A közönség több mint 60 százaléka is úgy volt vele, hogy Rácz Jenő le fogja győzni Istenest, de a meccs jóval szorosabb volt, mint azt bárki gondolta volna. Istenes Bence utána azt mondta, hogy Rácz Jenő ordenáré dolgokat ordított meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjon vele a végén. Még kicsit feszült volt közöttük a hangulat, de aztán csak kibékültek.

Rácz Jenő most vasárnap is ott volt a Sztárbox arénájában, mivel kíváncsi volt rá, kivel kell majd megküzdenie a döntőben. Nem hitte volna, hogy egy új pofonba fog beleszaladni, de hogy ez mi volt, az a galériánkból kiderül!

Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve, nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk! Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad” – írta Rácz Jenő a Facebookon, miután kibékül Istenes Bencével.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.