Sztárok

Amal Clooney ismét elbűvölt mindenkit: ő volt a legszebb a vörös szőnyegen, fekete szettjét irigyli most az összes nő

George Clooney csodaszép neje sosem okoz csalódást, ha nyilvános megjelenésekről van szó, és most sem tette.

Dívaként ragyogott, 10 évet is letagadhatna korából

Amal Clooneyt és hihetetlen stílusérzékét senkinek sem kell bemutatni: a világhírű George Clooney feleségét ugyanis évek óta igazi divatdiktátornak tartják, és emberek ezrei várják, hogy újra és újra kilépjen az utcára, méghozzá azért és abban a reményben, hogy ellessenek tőle néhány divattrükköt. Amal ugyanis sosem hibázik: mindig a korának megfelelően öltözik, és olyan színű, valamint szabású szetteket választ, melyek a lehető legjobban állnak neki. Nem volt ez másképp most sem: a minap egy londoni filmpremieren vett részt férje és édesanyja társaságában, és ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal is minden tekintet kizárólag rászegeződött. Galériánkban mutatjuk, miben mutatkozott a sztárügyvéd legutóbb!

George Clooney legújabb filmjét, ami a The Boys In The Boat címet kapta, a hétvégén mutatták be Londonban egy exkluzív, vörös szőnyeges premieren, a színészt pedig természetesen felesége is elkísérte.
Kattints a további képekért!

Meglepő dologról rántja le a leplet a brit királyi családdal kapcsolatban Omid Scobie a Végjáték című könyvében, melyben Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről is kiderül egy s más.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.