Sztárok

Múltbeli titokról rántotta le a leplet a színésznő: döbbenetes, mire akarták kényszeríteni, amikor fiatal lány volt

Szomorú titkot árult el karrierje kezdeti éveiről Sophia Loren: olyasmire akarta rákényszeríteni egy híres rendező, melynek hallatán a világhírű díva köpni-nyelni nem tudott.

Pályafutása kezdetéről mesélt

Sophia Loren a XX. század egyik legnagyobb ikonjaként vonult be a történelembe, gyönyörű vonásai és karizmatikus személyisége mellett pedig rendkívüli tehetsége is hozzájárult ahhoz, hogy mind a mai napig óriási népszerűségnek örvendjen. Az olasz származású színésznő több évtizedes pályafutása alatt számos emlékezetes szereppel lopta be magát a közönség szívébe – többek között olyan legendás alkotásokban csillogtatta meg talentumát, mint az Egy asszony meg a lánya, a Házasság olasz módra és a Még zöldebb a szomszéd nője –, kiváló játéka pedig a filmszakma csúcsáig emelte. Képes volt hitelesen és érzelmekkel teli módon megformálni az általa megszemélyesített karaktereket, amiért több rangos elismerést is begyűjtött, köztük Oscar- és Golden Globe-díjat. Az immáron 89 esztendős filmcsillag ma már visszavonult a rivaldafényből, néha azonban feltűnik egy-egy vörös szőnyeges eseményen, sőt továbbra is szívesen ad interjúkat – korábban például karrierje kezdeti éveiről is mesélt, és olyan történeteket osztott meg, melyekről mostanáig csak nagyon keveseknek volt tudomásuk. Részletek a galériában!

Mielőtt beszippantotta a filmszakma, Sophia Loren jelentkezett egy szépségversenyre, és mindössze 15 esztendős volt, amikor Nápolyban második helyezett lett. Sikerek és ígéretes karrier reményében ezt követően Rómába költözött, ahol modellkedni kezdett, a dolgok azonban hamarosan más irányt vettek.
Kattints a további képekért!

A két filmcsillag Charlie Chaplin A hongkongi grófnő című 1967-es mozijában játszott együtt, ám a munkálatok során elmérgesedett a viszonyuk.

Leadfotó: Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...