Sztárok

Sosem hallott történetre derült fény: erre készült a halála előtt Robin Williams

Robin Williams a nyilvánosság előtt úgy tűnt, mindig szerepet játszik; szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, közben pedig nem titkolta alkoholproblémáit és házasságai kudarcát. Azonban a lassan 10 éve bekövetkezett tragikus halála előtt épp valami egészen nagy dobásra készült, ami sajnos végül sosem valósulhatott meg.

Végül nem a tervek szerint alakultak a dolgok

Robin Williams a kulisszák mögött egész életében harcolt a saját démonaival, és rengeteg olyan problémával kellett szembenéznie, melyek megnehezítették a mindennapjait – végül 2014-ben, mindössze 63 évesen önkezével véget vetett az életének. Egy barátja szerint a tragédiát megelőzően többször beszélt ismerőseivel arról, hogy megszaporodtak anyagi gondjai, így pénzért olyan szerepeket is el kellett vállalnia, amiket amúgy nem akart volna, minderre pedig rátett még egy lapáttal, hogy korai stádiumban lévő Parkinson-kórral is küzdött. Ám mint kiderült, nem sokkal a végzetes tett előtt elhatározta, hogy belefog egy ígéretesnek tűnő projektbe; részletek a galériában!

1993. november 24-én debütált a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című film, melyben a néhai színész egyik legkedveltebb szerepét alakítja – házvezetőnőnek öltözik, hogy visszahódítsa elhidegült feleségét és újra gyerekei mindennapjai része legyen.
Kattints a további képekért!

Robin Williams lánya, Zelda édesapjához hasonlóan a filmiparban kezdte bontogatni a szárnyait – tehetsége hamar megmutatkozott, napjainkban pedig már komoly névnek számít Hollywoodban.

Leadfotó: Xavier ROSSI/Gamma-Rapho via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...