Sztárok

Fülön csípett három autótolvajt: a nyílt utcán lőtték agyon a 37 éves amerikai színészt

A sorozatsztár - aki az egyik leghosszabban futó tengerentúli szappanoperában, a General Hospitalban is játszott - három férfit talált a kocsijánál, akik épp a jármű katalizátorát akarták meglovasítani. A Los Angeles-i rendőrség szerint az áldozat nem próbálta meg feltartóztatni az elkövetőket, azok mégis fegyvert rántottak.

Rablógyilkosság áldozata lett a neves sorozatszínész

Rablógyilkosság áldozata lett a 37 esztendős amerikai sorozatszínész, a leghosszabban futó tengerentúli szappanopera, a General Hospital révén ismertté vált Johnny Wactor. A híresség haláláról szóló információkat Wactor édesanyja erősítette meg a TMZ nevű lapnak. A Los Angeles-i rendőrség szerint az esemény május 25-én éjjel történt, amikor Wactor arra lett figyelmes, hogy három idegen férfi veszi körbe az autóját. Az elkövetők a jármű katalizátorát akarták ellopni, amikor a színész felbukkant a helyszínen. Úgy hírlik, Wactor semmilyen módon nem próbálta meg feltartóztatni a tolvajokat, azok mégis fegyvert rántottak...

Wactort a támadók lelőtték, és bár a színészt kórházba szállították, az életét már nem sikerült megmenteni.
Kattints a további képekért!

Közölte az Insta-követőivel, hová tart - a jelek szerint ez lett a veszte a Rollie Bands néven ismert rappernek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.