Sztárok

Igazi nagyágyúkkal erősít az ATV: ősszel két legendás műsorvezető debütál a csatornán

Új műsorral és népszerű új műsorvezetőkkel készül az őszre az ATV.

Július derekán Tokár Tamás is csatlakozik az ATV-hez

A közkedvelt hírműsorok, a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán egész nyáron láthatóak lesznek a csatorna képernyőjén. Július 15-től Tokár Tamás csatlakozik Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé a Start és Start+ állandó műsorvezetőjeként. A frissen igazolt tévés nemcsak a képernyőn, de a közösségi médiában is rendkívül sikeres.

És ez még korántsem minden: az ATV még több fantasztikus újdonsággal készül az őszre! Ha kíváncsi vagy a további részletekre, ne habozz: nyisd meg galériánkat!

Augusztus végén debütál az ATV új heti műsora, A nagy dilemma. A produkcióhoz az egyik legismertebb talkshow műsorvezetőt, Kadarkai Endrét szerződtette a csatorna.
Kattints a további képekért!

Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.