A magyar sztárkapus elmondta, hogy szerinte melyik csapat nyerheti meg az Eb-t

Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.

Gulácsi mindenképpen marad Németországban

Nem volt könnyű a magyar sztárkapus visszatérése, mivel rengeteg időt kihagyott a csapatában. Gulácsi Péter 2022 őszén keresztszalag-szakadást szenvedett, és több mint egy évig sérült volt.

Utána azonban ismét megmutatta, hogy milyen tehetséges, és visszaszerezte a helyét az RB Leipzig kapujában.

Már biztos, hogy Gulácsi Péter a 2026-os világbajnokságig meghosszabbítja a jövő nyárig érvényes szerződését az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzig csapatánál. A sztárkapus azt is elmondta, hogy ki nyerheti meg az Eb-t. A galériánkban megmutatjuk, hogy kit tart esélyesnek!

Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa 2015 óta játszik a német élvonalban, és a színeiben már több mint 200 alkalommal lépett pályára.
Kattints a további képekért!

Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.

Leadfotó: FIFA

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.