Csonka András elmondta az őszinte véleményét az Azahriah koncertről

Azahriah lázban égett a Puskás Aréna, mivel a fiatal előadó háromszor is színpadra állt. Annyi biztos, hogy az előadó nem spórolt az energiáival.

Csonka András eddig nem volt Azahriah rajongó

Triplázás a Puskás Arénában. Olyan előadók, vagy zenekarok tudnak ilyet összehozni, mint mondjuk a Coldplay, akik nemsokára Budapestre látogatnak.

A magyarok közül Azahriah történelmet írt, mivel nemcsak háromszor töltötte meg a Puskást, hanem olyan látvány és show-elemeket mutatott be, amitől dobott egy hátast a közönség.

A koncertnek rengeteg híresség is a részese akart lenni. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit gondolt Csonka András a fellépésről.

Rengeteg kritika született Azahriah triplázásáról. A 22 éves énekes pénteken, szombaton, illetve vasárnap is színpadra állt a Puskás Arénában.
Kattints a további képekért!

Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.