Sztárok

Ő volt Regina George kellemetlen anyja a Bajos csajokban: így néz ki ma a színésznő

20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy, hogyan alakult a kultfilm megjelenése óta a színésznő élete?

Akkor és most

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, a Lindsay Lohan, Rachel McAdams és Amanda Seyfried főszereplésével készült Bajos csajok volt a kétezres évek egyik legsikeresebb vígjátéka, amit ma már igazi kultfilmként tartanak számon. A történet szerint Cady Afrikából költözik az Egyesült Államokba a családjával, a gimis élet és a diákok klikkesedése pedig teljesen ismeretlen számára. Hamarosan a suli méhkirálynője, Regina George mellett találja magát, ennek köszönhetően pedig eluralkodik a káosz és a dráma. A karaktereket egytől egyig nagyszerű színészek alakították, köztük például Amy Poehler, aki Regina rendkívül idegesítő, korántsem „,menő” anyját személyesítette meg. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott a 2004-ben debütált tinifilm óta a színésznő:

Amy Poehler filmes karrierje kisebb mellékszerepekkel indult a kilencvenes években, majd 2001-ben bekerült NBC csatorna Saturday Night Live Weekend Update Thursday című show-jába, az ott nyújtott alakításáért pedig kétszer kapta meg az Emmy-díjat.
Kattints a további képekért!

A már-már kultikus csajos tinifilm végén lévő matek egyenlet ma is lázban tartja a rajongókat. Hogy miért? Simán lehet, hogy megváltoztatta volna a történet kimenetelét.

Leadfotó: CBS via Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.