Kulcsár Edina ennyire talán még nem nyílt meg: sokszor titokban sír a ránehezedő teher miatt

G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.

Szerinte az anyukák így is tudják inspirálni egymást, hogy nincsenek egyedül

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz művésznevén G.w.M idén februárban jelentették be, hogy ismét babájuk lesz.

A pár első közös gyermeke, a kis Amara épp idén tavasszal ünnepelte az első születésnapját. G.w.M sosem tagadta, hogy a kislány mellé mindig is szeretett volna egy kisfiút, ami így most össze is fog jönni.

Kulcsár Edina őszintén vallott arról, hogy nem könnyű a terhesség, hiába tapasztalt anyuka. A galériánkban megmutatjuk, miben nyílt meg G.w.M párja.

Kulcsár Edina az elején még igyekezett takargatni a hasát, mivel várni akartak a bejelentéssel, hogy ismét gyerekük lesz Márkkal. Most már azért ezt nehéz lenne kivitelezni.
Kattints a további képekért!

Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik, kimozdulnak otthonról és közös programokat szerveznek.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.