Sztárok

Le sem tagadhatná világhírű nagyapját: ő John F. Kennedy 29 éves fiúunokája, aki nemcsak sikeres, de rendkívül jóképű is – fotók

A Kennedy-család egyetlen élő férfitagja, John Schlossberg számára hatalmas megtiszteltetés, amikor néhai nagyapjához hasonlítják: John Fitzgerald Kennedy egyetlen fiúunokája komoly felnőtt férfivá érett, ráadásul nemcsak ambiciózus és sikeres, hanem feltűnően sármos is.

JFK büszke lenne rá

Jacqueline Lee Bouvier és John F. Kennedy 1952 májusában találkoztak először JFK kongresszusi képviselővé választása után nem sokkal, amikor is Charles L. Bartlett, egy befolyásos újságíró bemutatta őket egymásnak egy vacsorapartin: Jackie kezdetben képtelenségnek tartotta a fiatal szenátor terveit, aki arról beszélt, hogy ő lesz az Egyesült Államok elnöke. Egy év múlva összeházasodtak a Rhode Island állambeli Newportban, a Szent Mária templomban – a szertartáson hétszázan, a Hammersmith Farmon rendezett fogadáson kilencszáz vendég vett részt. Kennedy 1960-ban megnyerte az elnökválasztást, nem kis részben felesége vonzerejének köszönhetően, Jackie pedig minden idők legfiatalabb First Ladyjeként, 31 évesen költözhetett be a Fehér Házba. Bár mindvégig a tökéletes pár képét sugározták a nyilvánosság felé, Kennedy egyáltalán nem volt mintaférj, szeretőinek egyre hosszabb listáján számos filmsztár is szerepelt, közülük a legismertebb Marilyn Monroe volt – Jackie méltósággal tűrte JFK kicsapongásait, sosem beszélt megpróbáltatásairól, magánéleti boldogtalanságáról, pedig férje hűtlensége mellett két vetéléssel is meg kellett birkóznia. Az Amerikai Egyesült Államok 35. elnökét 1963 novemberében meggyilkolták, Jackie pedig elhagyta az országot, arról pedig ma már csak kevesen tudnak, mi történt ezután a családdal – John F. Kennedy például biztosan nagyon büszke lenne egyetlen fiúunokájára, aki azon túl, hogy elképesztően sármos, néhai nagyapjához hasonlóan politikai pályán képzeli el magát. Mutatjuk:

Jackie 1955-ös vetélést követően a házaspár első gyermeke, Arabella halva született, két évvel később azonban megtörtént a csoda, és világra jött lányuk, Caroline. Fiuk, John Fitzgerald Kennedy Jr. (aki a John-John becenevet kapta a sajtótól) 1960 novemberében látta meg a napvilágot, mindössze 38 évesen azonban életét vesztette, amikor saját magángépét vezetve lezuhant útban Martha's Vineyard felé. 1963-ban, egy hónappal az elnök elleni merénylet előtt megszületett a házaspár fia, Patrick, ám ő két nappal a születés után meghalt a szüléssel kapcsolatos komplikációkban.
Kattints a további képekért!

A néhai amerikai elnök híres volt szerelmi botrányairól, de akadt egy nő az életében, akihez igazán ragaszkodott - és ez nem Jackie Kennedy volt.

Leadfotó: Bachrach/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.