Sztárok

Elhunyt Klapka György és Mary Zsuzsi fia, Dennis

A 34 esztendős Dennis az elmúlt években komoly egészségügyi problémákkal küzdött. Egy barátjánál vendégeskedett, amikor epilepsziás rohamot kapott. A helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Már nem találta a helyét a világban

Elhunyt Klapka György üzletember és Mary Zsuzsi énekesnő 34 esztendős fia, Klapka Dennis. A fiatalember hosszú évek óta komoly egészségyi problémákkal küzdött. Épp egy barátjánál vendégeskedett, amikor epilepsziás rohamot kapott, a helyszínre kiérkező mentők pedig már nem tudták megmenteni az életét. Az Index.hu cikke felidézi: Klapka Dennis fiatalkorában alkohol- és drogfüggőséggel is küzdött, s az élete akkor változott meg gyökeresen, amikor apja, Klapka György hazaköltöztette Németországból. Dennis számára súlyos csapást jelentett, hogy előbb édesanyja, majd édesapja távozott az élők sorából. Az utóbbi években már nem találta a helyét a világban, szerelmi élete is romokban hevert, s különböző egészségügyi problémák keserítették meg a mindennapjait.

Dennis halálhírét Klapka György özvegye, Klapka Marika erősítette meg a Ripostnak.

"A hír sajnos igaz. Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!" - nyilatkozta a lapnak az özvegy a múlt hétvégén. Klapka Dennis 34 éves volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.