Sztárok

Végre kiderült az igazság: ez a valódi oka annak, hogy tönkrement Harry és Katalin barátsága – Ma már szóba sem állnak egymással

Vilmos neje és öccse anno remek viszonyt ápoltak, ez azonban már a múlté: a herceg és a hercegné állítólag már szóba sem állnak egymással, ezért pedig Harry szerint egyedül Katalin a felelős.

Egy barátság vége

Köztudott, hogy Vilmos és Harry mindig is nagyszerű viszonyt ápoltak egymással: gyerekkorukban Diana volt az, aki összetartotta a családot, ezáltal fiait is arra nevelte, hogy ne versengjenek egymással, hanem tiszteljék a másikat, a hercegné halála után pedig a közös veszteség és a fájdalom volt az, ami közelebb hozta egymáshoz a két herceget. Idővel aztán Katalin is megérkezett a családba, ám ez sem szakította szét a testvérpárt, sőt mi több, a hercegné közelebb is hozta egymáshoz a hercegeket azáltal, hogy rengeteg időt töltöttek hármasban, Vilmosnak pedig nagyon tetszett, hogy öccse és felesége ennyire jó barátok lettek. Igen ám, de a triumvirátusnak pár éve vége szakadt, amikor képbe került Meghan Markle: az egykori színésznőt se Erzsébet királynő, se Károly, de még Katalin és Vilmos sem tudta elfogadni és megkedvelni, ez pedig hamar viszályt okozott és feszült kapcsolatokat eredményezett a családon belül, hiszen Harry a végletekig is képes volt elmenni azért, hogy feleségét ne érje bántódás. Nos, most kiderült az is, mi vetett véget pontosan Harry és Katalin barátságának – természetesen a dolognak köze van Meghanhoz is, galériánkban eláruljuk a részleteket!

Miután Harry és Meghan kivált a brit királyi család kötelékei alól, a pár az Oprah Winfreynek adott interjúban elárulta, hogy döntésük hátterében többek között az áll, hogy kapcsolatuk teljesen elmérgesedett a família néhány tagjával, például Katalinnal és Vilmossal.
Kattints a további képekért!

A modell szépsége mit sem változott az évek alatt, sőt: Thylane Blondeau ahogy cseperedett, úgy lett egyre és egyre gyönyörűbb.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...