Sztárok

Budapest belvárosában andalgott a Pókember-filmek szerelmespárja - Videó

Tom Holland és Zendaya a Dűne második részének budapesti forgatása miatt érkezett hazánkba, a vájtszemű rajongók pedig pillanatok alatt kiszúrták őket.

Percek alatt meghódították a magyar fővárost

Magyarországon időzik a Marvel Pókember-trilógiájának főszereplője, a 26 éves Tom Holland és barátnője, a 25 esztendős Zendaya. A szerelmespárt Budapest belvárosában kapták lencsevégre a vájtszemű rajongók, amint békésen sétálgattak egymás mellett. A két hírességről videó is készült, mely természetesen azonnal a Twitter egyik legkapósabb tartalmává avanzsált. Íme a néhány másodperces, a magyar rajongók számára mégis szívmelengető felvétel:

Magyarországra jön fél Hollywood

A 25 éves énekes-színésznő, Zendaya azért utazott Magyarországra, mert ő is szerepelni fog a nagysikerű Dűne jelenleg is készülő második részében. Július elején a Femcafe.hu is megírta, hogy a 2021-ben bemutatott szuperprodukció folytatása - melyet részben Magyarországon forgatnak - igazi sztárparádét ígér: az előző film nagyágyúi - Josh Brolin, Javier Bardem, Oscar Isaac, Timothée Chalamet vagy épp a már említett Zendaya - természetesen a folytatásra is visszatérnek, de mellettük láthatjuk majd Léa Seydoux-t (James Bond, A feleségem története), Austin Butlert (Elvis), de Florence Pugh (Lady Macbeth, Fehér éjszakák, Kisasszonyok), sőt az Oscar-díjas színészóriás, Christopher Walken is felbukkan a filmben, melyet rendezőként az első rész direktora, Denis Villeneuve jegyez.

A 2021-es első epizód jelentős anyagi sikernek bizonyult, világszerte több mint 400 millió dolláros bevételt termelt, számos Oscar-díjat is bezsebelt, ráadásul a franchise komoly popkulturális múlttal is bír, hiszen 1984-ben már a legendás függetlenfilmes rendező, David Lynch is rendezett egy Dűne-mozit.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

A Lucy Ewingot alakító Charlene Tilton nevét 44 évvel ezelőtt, 19 évesen ismerte meg a világ, a színésznő azóta azonban már 63 éves is elmúlt, és bizony meg is változott az évek alatt. Mutatjuk, hogy fest ma az egykori szőke szépség!

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Oldalak

Sztárok