Sztárok

L.L. Junior végleg szakított a feleségével: "Kingával lelkileg kivéreztettük egymást"

A házaspár februárban jelentette be, hogy kapcsolatuk megmentése érdekében kísérletet tesznek a párterápiával, mostanra viszont bebizonyosodott, hogy házasságuk menthetetlen.

"Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni"

A közkedvelt rapper, L.L. Junior már régóta ellentmondásos, viharokkal tűzdelt házasságban élt feleségével, Körtvélyessy Kingával (Körtvélyessy Zsolt színművész lányával). Így aztán még a rajongókat sem érte meglepetésként, amikor Junior és neje 2022 februárjában bejelentették: párterápia segítségével próbálják meg helyrehozni válságba jutott kapcsolatukat. A zenész akkor azt nyilatkozta: felesége jobban bízik a párterápiában, míg ő maga inkább a hagyományos konfliktuskezelés híve, így azt sem bánja, ha egy házasságban előfordul a tányércsörgés: a lényeg, hogy a végén mindent meg lehessen beszélni. Nos, úgy tűnik, L.L. Juniorék házasságában ez a pont nem érkezett el: az előadóművész és felesége több hónapnyi különélés után úgy döntöttek, elengedik egymás kezét. Az utóbbi időben már csupán szenvedést jelentett számukra fenntartani a párkapcsolatukat, ami a szemük látára hullott darabokra.

"Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni" - vallotta be L.L. Junior a Borsnak.

A Fekete vonat egykori sztárja most mozaikcsaládban él a gyermekeivel. "Az otthon melege, a családi fészek, ami most hiányzik az életemből sajnos így, hogy most külön vagyunk Kingával. Mert nekem az otthon az nem csak a lakás, hanem a család, a gyerekek. Egy búvóhely, ahová elmenekülhet az ember a problémái, az élet nehézségei elől, ahol önmaga lehet. Én is menekülök sokszor. A harcok, a napi frusztrációk elől, nekem is vannak gondjaim, mint bárki másnak. Lacika, a nagyobbik fiam sokat van velem, de édesanyjával, Csillával is nagyon jó a kapcsolatuk. A kislányom, Lilike meg a szívem csücske, imádom. Ez az én mozaikcsaládom: néha itt, néha ott" - fogalmazott a 41 éves zenész.

Lapozz, a cikk nem ért véget!

Oldalak

Sztárok