Sztárok

Jim Carrey egyetlen lánya nemcsak gyönyörű, de szikrázóan tehetséges is: fotókon a ritkán látott Jane Erin

Jim Carrey-nek, a gumiarcú nevettetőnek egyetlen gyermeke született: Jane Erin 1987-ben látta meg a napvilágot, és neves édesapjához hasonlóan őt is különleges tehetséggel áldotta meg a sors.

Az alma ezúttal sem esett messze a fájától

A kilencvenes és kétezres évek egyik legtöbbet foglalkoztatott és legnagyobb megbecsülésnek örvendett hollywoodi komikusa, a színészi vénáját számos drámai alkotásban (Truman show; Ember a Holdon; Mi lenne, ha?) is kamatoztató Jim Carrey viharos magánéletet tudhat maga mögött. A gumiarcú mókamester szerelmi élete éppoly ellentmondásos és ingatag volt, mint szakmai pályafutása (tudvalevő ugyanis, hogy Carrey karrierje a kétezres évek közepén, második felében megfeneklett, és azóta sem talált vissza a csúcsra). A színészóriás élete során kétszer nősült: először a korábbi színésznőt, Melissa Womert vezette oltár elé, és bár a páros 1995-ben el is vált, a nyolcvanas évek második felében gyermekük született. Jane Erin 1987. szeptember 6-án jött a világra, és - bár kevesen tudják, de - ő Jim Carrey egyetlen csemetéje. Mondanunk sem kell, hogy ő is örökölt "valamicskét" édesapja talentumából, csakhogy a mára felnőtt, gyönyörű nővé cseperedett Jane nem a színművészet világában találta meg a számítását. A sztárcsemete elismert énekesnőként vívta ki magának a jól megérdemelt hírnevet és megbecsülést, sőt mára komoly családanyává érett.

Tekintsd meg galériánkat a folytatásért: fényképeken mutatjuk meg Jim Carrey csodaszép lányát!

Apa és lánya közös fotón - ki mondta, hogy két tehetség nem fér meg egy családban?
Kattints a további képekért!

Olivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi szívszorító sorokkal és közös fotókkal búcsúzott az édesanyjától a közösségi oldalán.

Leadfotó: Donna Ward / Getty Images

Oldalak

Sztárok