Sztárok

Ő volt a britek kedvenc hercegnője Diana és Katalin előtt: ilyen gyönyörű volt fiatalon II. Erzsébet egyetlen lánya, Anna – fotók

II. Erzsébet királynő egyetlen lánya, Anna hercegnő elképesztően szép volt fiatalon, és legalább olyan jószívű, mint sógornője, Diana hercegnő.

Mindenkit levett a lábáról

Anna hercegnő Erzsébet királynő második gyermeke és egyetlen lánya, aki idén augusztusban ünnepli a 71. születésnapját. Anna fiatalkorában elképesztően gyönyörű volt, hosszú szőke haja olyan külsőt kölcsönzött neki, akár egy filmsztáré. Mindemellett a hercegnő a brit királyi család egyik legkülöncebb tagja, híres például arról, hogy egyetlen ruháját sem dobja ki, manapság ugyanazokban a szettekben jár a különböző eseményekre, mint évtizedekkel ezelőtt. Nagy-Britanniában jól ismert karitatív tevékenységéről, több mint 200 jótékony szervezet védnöke és évente közel 700 nyilvános rendezvényen vesz részt a királyi család képviselőjeként. A sportéletben is jelentős szerepe volt, az Európai Lovastusa Bajnokságban két ezüst és egy aranyérmet szerzett, és a királyi család egyetlen tagjaként részt vett az 1976. évi nyári olimpiai játékokon is, 1971-ben a BBC pedig az év sportemberének választotta. Galériánkban megmutatjuk, milyen bájos volt fiatalon Anna hercegnő:

Anna 1950. augusztus 15-én született a londoni Westminster kerületben lévő Clarence House-ban, az akkor még trónörökös Erzsébet brit királyi hercegnő, edinburgh-i hercegnő és Fülöp edinburgh-i herceg második gyermekeként és egyetlen lányaként.
Kattints a további képekért!

II. Erzsébet királynő testvére, Margit hercegnő gyönyörű nő volt: bolondultak érte a férfiak, és az egész világ a lábai előtt hevert. Magánélete mégsem alakult fényesen, sőt: a hercegnő úgy vonult be a történelembe, mint a királyi család fekete báránya.

Leadfotó: PA Images via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.
Fashion&Beauty
Egy tökéletes világban a nap minden pillanatában makulátlan szemsminkkel lépnénk az utcára. Ez azonban nem mindig lehetséges. Persze vannak kisebb csodaszerek, amik segítségünkre lehetnek a sminkünk...