Sztárok

Ő Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje, Ádám: a műsorvezető és kedvese 23 éve kötötték össze életüket, azóta is töretlen a boldogságuk

Bár a népszerű újságíró és műsorvezető csak ritkán posztol közös fotót férjével, mivel Ádám nem médiaszemélyiségként éli mindennapjait, azért az operatőrről is fellelhetők képek az interneten.

Sármos férfit szeret

A legtöbb magyar hírességről, celebritásról pontosan tudjuk, kivel van épp együtt, és hogy az illető hogy néz ki, de azért bőven akadnak olyan sztárok itthon, akik nem szívesen teregetik ki magánéletüket a közösségi média oldalain, vagy éppen televíziós műsorokban, ezért párjukról csak ritkán láthatunk fotókat. Épp a minap számoltunk be arról, hogy Rúzsa Magdi és férje, Vilmos 11 éve tartanak ki egymás mellett jóban-rosszban, Jakupcsek Gabriella és szerelme azonban már dupla ennyi ideje alkotnak egy párt, az emberek mégsem tudnak arcot kötni a névhez, hiszen a népszerű műsorvezető kedvese csak ritkán nyilatkozik, és fotókat sem sűrűn láthatunk róla. Galériánkban azonban most összeszedtünk néhányat – mindenképpen érdemes meglesned, ugyanis Gabi egy igen sármos férfit szeret, akitől 2008-ban megszületett Emma Róza nevű kislánya is.

Az 59 éves Jakupcsek Gabriella munkájában szereti a változatosságot, magánéletében viszont mondhatni, hogy a hosszú kapcsolatok híve, így nem vált, ha nem muszáj – erre remek példa második házassága, amit Kliegl Ádám operatőrrel kötött 1999-ben, hiszen a műsorvezető és férje boldogsága azóta is töretlen.
Kattints a további képekért!

Bár Rúzsa Magdi csak nagyon ritkán posztol közös fotót férjével, egyáltalán nem titkolja szerelme kilétét – galériánkban mutatjuk, ki rabolta el az énekesnő szívét 11 évvel ezelőtt.

Leadfotó: Instagram.com/unode50.hu

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.