Ő Rúzsa Magdi ritkán látott férje, Vilmos: az énekesnő és párja 11 éve tartanak ki egymás mellett jóban-rosszban

Bár Rúzsa Magdi csak nagyon ritkán posztol közös fotót férjével, egyáltalán nem titkolja szerelme kilétét – galériánkban mutatjuk, ki rabolta el az énekesnő szívét 11 évvel ezelőtt.

Három gyermek koronázta meg boldogságukat

Rúzsa Magdi sosem arról volt híres, hogy magánéletének minden pillanatát kiteregeti a sajtónak, esetleg a közösségi média felületein, de természetesen boldogságát és életének mérföldköveit ő sem titkolja rajongói, követői elől. Hármasikreivel való várandósságáról például folyamatosan posztolt, megosztotta tapasztalatait, ám az újdonsült apukáról, azaz Magdi férjéről csak ritkán láthatunk fotókat, de természetesen kiléte egyáltalán nem titok. Az énekesnő párja nem más, mint Simon Vilmos, akivel az előadó már 11 éve alkot egy párt – szerelmüket 2017-ben egy esküvővel koronázták meg, közös életükbe azonban csak idén érkezett meg az igazi csoda, amikor megszülettek Magdiék hármasikrei, akik immáron 4 hónaposak is elmúltak. Galériánkban összeszedtük az újdonsült szülők közös képeit, így te is megnézheted, hogy mutat együtt Magdi és Vilmos!

A 36 éves énekesnő még 2011-ben ismerte meg párját, Simon Vilmost, aki a Vajdaságból származik – ekkor még nem volt köztük romantikus viszony, ugyanis Magdi és a férfi is kapcsolatban élt, barátságukból csak akkor lett szerelem, amikor mindketten szabaddá váltak.
Kattints a további képekért!

Mindenki erre a pillanatra várt: Rúzsa Magdi végre kiposztolta az első fotót, amelyen mindhárom babája rajta van, hihetetlenül cuki lett a végeredmény, a kommentelők csak ámulnak és bámulnak.

Leadfotó: Instagram/ruzsamagdolna

Oldalak