Sztárok

Hová tűnt? Így telnek ma a nyilvánosságtól elvonult Kudlik Júlia mindennapjai

Mióta megözvegyült, már egyre vékonyabb szálakkal kötődik a külvilághoz: Kudlik Júlia, a honi televíziózás egyik emblematikus arca civilként éli nyugdíjas éveit, még saját szomszédai is csak keveset tudnak róla.

Barátaitól és volt kollégáitól is elzárkózik

Július 14-én ünnepelte 77. születésnapját Kudlik Júlia egykori műsorvezető, a hazai televíziózás meghatározó személyisége, emblematikus arca, aki mára teljességgel elvonult a nyilvánosság elől. A Best magazin nemrégiben utánajárt, milyen körülmények között is telnek a nyugdíjas Kudlik Júlia mindennapjai. A híresség számára óriási törést jelentett, amikor évekkel ezelőtt elveszítette férjét, Szűcs Lászlót. A rendezővel 40 éven keresztül éltek boldog házasságban, és mióta megözvegyült, a korábbi tévés egyre vékonyabb szálakkal kötőik a külvilághoz.

Kudlik Júlia napjainkban úgy él, mint bármely más civil nyugdíjas. Jelenlegi otthona egy szentendrei lakóparkban található, önálló családi ház. Nemcsak régi barátait, kollégáit, ismerőseit nem engedi közel magához, de még a szomszédai is vajmi keveset tudnak arról, mivel is tölti üres óráit a magyar televíziózás hajdani nagyasszonya.

“Pont úgy néz ki, mint ahogy a tévében láttunk anno, csak idősebb pár évvel. Nem sokat tudunk róla, eléggé magának való hölgy” - árulta el a korábbi műsorvezetőről lakóparkbéli szomszédja. Úgy hírlik, a 77 éves Kudlik Júlia még mindig szeret főzni, illetve emellett szívesen tölti patchworközéssel az időt.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!