Sztárok

Izzott a levegő a Nagy Ő legutóbbi adásában: A 20 éves Nati érzékien simogatta az üzletembert a kamerák előtt

Igazán intim pillanatok szemtanúi lehettek azok, akik tegnap este a TV2-re kapcsoltak és belenéztek a Nagy Ő adásába.

Nati a kamerák előtt simogatta az üzletembert

A szerdai adásban a versenyző hölgyeknek két futballcsapatot kellett alakítaniuk, a nyertes csapat fődíja pedig nem más volt, mint egy balatoni jachtozás a Nagy Ő-vel. A mérkőzést végül a Nati által összeválogatott és vezetett narancssárga csapat nyerte, így ők vehettek részt a romantikus randevún Jákobbal, a 20 éves versenyző pedig arra is lehetőséget kapott, hogy kettesben töltsön pár percet a hajó gyomrában a Crystal Nails alapítójával, amit alaposan ki is használt.

Jákob Zoltán ugyan az első perctől kezdve nem titkolta, hogy a 20 éves Nati nagyon is az esete, azonban a négyszemközt töltött percekben a Nagy Ő kihasználta az alkalmat és felhozta a köztük lévő 34 év korkülönbség témáját. Jákob elmondta, korábban már volt dolga nála fiatalabb nővel, azonban a tapasztalatai nem feltétlenül pozitívak, így el akarta oszlatni a kételyeket Natival kapcsolatban.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!