Sztárok

Áll a bál a Nyerő Páros villájában: Egymásnak esett Voksán Virág és Vastag Csaba felesége - videó

Vastagné Domján Evelinnek szembe kell néznie Voksán Virággal és párjával, akik alaposan megorroltak rá.

Kitört a balhé a villában

A hetedik évad talán kicsit lassabban indult be taktikázás szempontjából, mint a korábbiak, azonban mostanra már javában megy az osztás-szorzás a kapcsolatok terén, főleg, miután Bálint Antóniáék és Balogh Eleniék is kiestek a játékból. Újabban Vastag Csaba felesége, Evelin került reflektorfénybe, aki több pár szerint sem teljesen őszinte. Legutóbb akkor vádolták meg többen is őszintétlenséggel, mikor elmondta, hogy előző kapcsolatában bántalmazás áldozata volt.

A szerdai adásban azonban a tető fokára hágtak az indulatok. Sebestyén Balázs feltette a kérdést a pároknak, hogy kit tartanak a legkevésbé őszintének, mire Joe és Csenge szinte gondolkodás nélkül Vastag Csabát és Evelint mondták, indoklásként pedig azt mondták, egyfajta manipulációnak érezték, mikor a bántalmazásról beszélt.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...