Sztárok

Ő Hujber Feri ritkán látott szerelme: a színész szívét egy 19 évvel fiatalabb szépség rabolta el, Krisztina igazi bombázó

Hujber Ferenc és Szőke Krisztina már hat éve egy párt alkotnak, született egy gyermekük, sokan azonban a mai napig nem is tudnak közös életükről és arról, ki is a színész szerelme pontosan.

Krisztina nem titkolja felnőttfilmes múltját

A jelenleg 49 éves Hujber Ferencet legtöbben a Valami Amerikából, a Barátok köztből, az Állítsátok meg Terézanyut! című filmből, illetve a Jóban Rosszbanból ismerik, de kalandos magánélete is nagy port kavart annak idején, így nem csupán a színészi tehetségével hívta fel magára a figyelmet. 2013 júliusában például egy interjúban bevallotta, hogy annak idején érettségijét megvásárolta, hogy felvételizhessen a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de az sem titok, hogy a színész évekig alkoholproblémákkal küzdött, melyen saját bevallása szerint az új élet segített, amit Angliában, Londonban kezdett pár éve. Azóta Hujber meg is kérte „új” szerelme kezét, akitől pedig született egy gyermeke is, Regő. Hogy ki is pontosan Szőke Krisztina és mit lehet róla tudni, az galériánkból kiderül!

Hujber 2004 és 2019 között Tölgyesi-Khell Cynthiával alkotott egy párt, akit feleségül is vett, és akitől két fia született.
Kattints a további képekért!

Gombaszögi Ella múlt század első felének meghatározó színészegyénisége, a Gombaszögi nővérek legfiatalabbja volt.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.