Sztárok

Gönczi Gábor: „Nem győzök fejet hajtani a tudása, az eszméje, a lelke és a lénye előtt” – Interjú

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Femcafe idén is népszerű sztárokkal és meseszép helyszínen ünnepelte az Inspiráló Nőket november 29-én a Magyar Zene Házában. A gálaest hangulatát többek között zenei produkciók is különlegessé tették, a műsorvezetők pedig ezúttal Gönczi Gábor és Nagy Réka voltak – előbbit a helyszínen arról kérdeztük, ki az életében a női példakép, és mit szólt ahhoz, amikor felkérték őt a házigazda szerepére.

„Kevés olyan alkalom van, amikor meg tudunk állni egy pillanatra, és el tudunk gondolkodni valakinek a karrierjén”

Az év egyik legcsillogóbb eseménye kétségkívül idén is a Femcafe.hu Inspiráló Nők Estje volt: immár ötödik alkalommal kerestük hét kategóriában azokat a hölgyeket, akik tevékenységükkel, munkájukkal, személyiségükkel és hozzáállásukkal példaként szolgálhatnak mindenki számára. A kategóriák nyerteseit egy színvonalas gálaesten díjaztuk a Magyar Zene Házában, az est fényét pedig nem csupán a jelöltek és a győztesek, valamint a hazai hírességek és sztárfellépők, de Nagy Réka és Gönczi Gábor is emelték profizmusukkal, mint műsorvezetők és az esemény házigazdái. Gábor interjút is adott nekünk a díjkiosztó ceremónia előtt, és elárulta például azt, hogy mit szólt a felkéréshez: „Nagyon megtisztelő volt, mert már sokat hallottam a gáláról, és tudtam azt, hogy nagyon-nagyon magas színvonalú és kiemelt jelentőségű, tulajdonképpen ez most már az elmúlt években az egyik legfontosabb társadalmi esemény lett. Tehát mindenképpen megtisztelő, ha az ember meghívást kap vendégként, az meg még nagyobb megtiszteltetés, hogy ha házigazdaként, úgyhogy nagyon örültem neki”. A műsorvezető kifejtette azt is, szerinte miért fontos, hogy díjazzuk az inspiráló nőket, de feleségéről és édesanyjáról is szót ejtett, mint a két leginspirálóbb, legmotiválóbb és legpéldaértékűbb nőről az életében: „Az ember mindig az édesanyját mondja elsőként, aki egy csodálatos neveltetésben részesített nyilvánvalóan, ez egészen természetes, de aztán az életem során sok inspiráló nővel találkoztam, és a karrieremben is előfordultak ilyenek. Most a leginspirálóbb nő a feleségem, Ildi, aki minden szempontból csodálatos, és nem győzök fejet hajtani a tudása, az eszméje, a lelke és a lénye előtt”. Íme a teljes beszélgetés:

Az est háziasszonya nem más volt, mint a szemkápráztató Nagy Réka, aki Gönczi Gáborral együtt vezette a gálaműsort.

Leadfotó: Femcafe.hu/Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...