Sztárok

Csodásan festettek a vörös szőnyegen: ők voltak a 2023-as Femcafe Gála leggyönyörűbb sztárpárjai – fotók

Idén is igazi sztárparádé volt az Inspiráló Nők gálaestjén, ahova több hazai híresség is a kedvesével érkezett.

Fantasztikus párosok

A korábbi évekhez hasonlóan idén is díjjal ismerte el a Femcafe.hu az év leginspirálóbb teljesítményű nőit 2023. november 29-én, szerda este az Inspiráló Nők Estje díjátadóján, amelyre ezúttal is Budapest egyik legkülönlegesebb épületében, a Magyar Zene Házában került sor. A nagyszabású eseményre néhányan egyedül vagy barátokkal közösen, esetleg egy közismert kísérő társaságában érkeztek, ám akadtak olyanok is, akik párjukkal, házastársukkal léptek a vörös szőnyegre. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen mutattak együtt a kamerák előtt:

Az Inspiráló Nők Estjét most is neves előadók fellépése színesítette – idén többek között színpadra lépett Tóth Gabi, aki az Átkozott nyár című dalát adta elő a közönségnek. Az énekesnő új szerelmével, Papp Máté Bencével érkezett a rendezvényre, ahol először pózoltak közösen a vörös szőnyegen.
Kattints a további képekért!

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Naphíre

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Az év leginspirálóbb hazai díjátadó gáláján ezúttal is példaértékű személyiségek sorakoztak fel, divat terén pedig mindannyian kitettek magukért, hiszen szebbnél szebb kreációkban léptek a vörös szőnyegre.

Leadfotó: Femcafe.hu / Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...