Sztárok

Harsányi Levente eljegyezte 20 évvel fiatalabb barátnőjét

Az 53 esztendős médiaszemélyiség másodszor is nősülésre adja a fejét.

Máris révbe ért a szerelmük

Ismét nősül az 53 éves magyar televíziós, Harsányi Levente. A hírességnek előző házasságából két gyermeke is született: 2009-ben világra jött fia, Nándor, akit öt évvel később kislánya, Lilla követett. A közismert médiaszemélyiség idén tavasszal beszélt először arról, hogy újra eltalálta Ámor nyila, majd nem sokkal később a nyilvánosságnak is bemutatta 20 évvel fiatalabb partnerét, Obersovszky Larát. Úgy tűnik, a szerelmesek kapcsolata máris révbe ért, Harsányi ugyanis nemrégiben eljegyezte új társát.

Harsányi már augusztusban sejtelmes kijelentést tett: „A következő nagy lépés majd tőlem lesz a szerelmem, Lara irányába, de még ő sem tudja, mert meglepetés lesz. Ha minden ilyen jól alakul, akkor még idén megtörténik ez! Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém!” - idézi fel a 24.hu cikke.
Kattints a további képekért!

A zenész áprilisban vonult be a baracskai börtönbe, miután áram-, víz- és gázlopás miatt jogerősen elítélték.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.