Sztárok

Szemkápráztatók voltak a Femcafe Gála sztárvendégei: egytől egyik beragyogták a vörös szőnyeget - Galéria

Az év leginspirálóbb hazai díjátadó gáláján ezúttal is példaértékű személyiségek sorakoztak fel, divat terén pedig mindannyian kitettek magukért, hiszen szebbnél szebb kreációkban léptek a vörös szőnyegre.

Óriási sztárdömping az Inspiráló Nők Estjén 2023-ban is

2023. november 29-én, szerdán ismét a példaértékű nőket ünnepelte a Femcafe.hu az éves gálarendezvényén, az Inspiráló Nők Estjén, ahol ezúttal hét sikeres, inspiráló nő kaphatott kézzel fogható elismerést a munkájáért. Az esemény helyszíne idén Budapest egyik legfigyelemreméltóbb épületében, a Magyar Zene Házában volt, ami nagy vendégsereggel népesült be az este folyamán. A jelöltek mellett a magyar média jól ismert személyiségei is részt vettek a gálán: közkedvelt televíziós személyiségek, művészek és az üzleti élet szereplői is megjelentek, akik ezúttal sem okoztak csalódást, hiszen gyönyörű ruhákban érkeztek a vörös szőnyegre. Mutatjuk a Femcafe Gála legcsinosabb sztárjait!

Tóth Gabi egy elegáns csipkefelsővel rendelkező hosszú, fekete ruhát viselt az estén, ahol később elő is adta Átkozott nyár című dalát.
Kattints a további képekért!

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Naphíre

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

A Femcafe.hu idén ötödször rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót. Olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára. Ezúttal is hét kategóriában kerestük közöttük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét előzetesen neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Leadfotó: Femcafe/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az időjárásban elég speciálisnak mondható cirrusernyők takarták el a napot rengeteg helyen Magyarországon. Pénteken viszont sok helyen kellemetlen meglepetésben lehet részünk.
Sztárok
A brit királyi család tagjai a világ legfinomabb fogásait fogyasztják nap mint nap, melyeket mesterszakácsok készítenek el számukra, azonban bizonyos ételeket semmilyen körülmények között nem lehet...
Fashion&Beauty
Gwyneth Paltrow sosem érezte, hogy bármi takargatnivalója lenne, ezért pedig nem tudunk neki eléggé hálásak lenni.