Sztárok

A Netflix olyan fotóval rukkolt elő Katalinról, hogy abba a hercegné több millió rajongója pirult bele

November 16-án mutatták be A korona című Netflix-széria utolsó, hatodik évadának első részletét, mely a tragikus sorsú Diana hercegné életére fókuszált. December derekán azonban érkeznek az utolsó epizódok, melyek már Vilmos walesi herceg és neje, Kate Middleton kapcsolatára összpontosítanak. A Netflix ízelítő gyanánt már közzé is tett néhány fotót.

Erre vártak a királyi család rajongói

A nagyközönség már tűkön ülve várta, hogy vajon miként ábrázolja majd Vilmos és Katalin kapcsolatát a brit királyi család kulisszái mögé kalauzoló drámasorozat. Nos, a várakozás idegőrlő hetei-hónapjai véget értek: a streamingplatform a minap ízelítő gyanánt közzétett néhány, a publikum felcsigázására tökéletesen alkalmas fotót az utolsó évad utolsó epizódjairól. A képeken II. Erzsébetet és Fülöp herceget, Károly királyt és Kamilla királynét, továbbá Vilmost és Katalint is szemügyre vehetjük. Az azonban nem biztos, hogy a trónörökös felesége ujjongani fog, ha megtekinti a fotókat...

A korona alkotói ugyanis úgy döntöttek, Vilmos és Katalin közös történetének egyik legpikánsabb epizódját is beleszövik a nagyívű történetbe.
Kattints a további képekért!

Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít arra, hogy megvilágítsa Katalin hercegné "sötét oldalát".

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.