A Farm VIP sztárja drasztikus fogyást hozott össze, ez áll a háttérben

Paprika Dorina már a Farm VIP felvételei alatt elkezdett lefogyni.

Teljes életmódváltás áll mögötte

Paprika Dorina a Séfek séfe negyedik szériájának a legfiatalabb versenyzője volt. A nevét szinte tényleg mindenki megjegyezte, mivel a karakán természetével abszolút magára tudta vonni a figyelmet.

Azzal is bekerült a bulvár vérkeringésébe, amikor azt híresztelték róla, hogy ő Győzikének a keresztlánya.

„Drága Győzikénk akkora forma, hogy előadta mindenkinek, beleélte magát, már az esküvőmet is megtervezte... Imádjuk, szeretjük, de nem vagyok a keresztlánya”

- mesélte anno a Szerencsekerékben. Szóval Paprika Dorina több TV2-s műsorban is megfordult már, és most a Farm VIP adásaiban láthatjuk. A galériánkban megnézhetitek, hogy minek köszönhető a hatalmas fogyás, amit produkált.

Paprika Dorinánál kiderült, hogy policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van, emiatt pedig életmódváltásba kellett kezdenie, nem is akárhogyan.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.