Mi történt vele? Két év után hazatért Amerikából Hien: így él ma a Megasztár egykori üdvöskéje

Hient a Megasztár negyedik évadában ismerte meg az ország, a fiatal lány karrierje pedig azonnal szárnyra kapott – ám az elmúlt hat évet az Egyesült Államokban töltötte, így szép lassan eltűnt a nyilvánosság elől. Két év után végre hazalátogatott, ennek apropóján pedig bepillantást engedett a magánéletébe, illetve elárulta, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Megvalósította az amerikai álmot

Hien már kisgyermek korában is nagy érdeklődést mutatott a zene iránt, s mindössze 14 éves volt, amikor az egész ország megismerte a nevét. 2008-ban jelentkezett a Megasztárba: az előválogatókon minden alkalommal meggyőzte a szakmai zsűrit a produkcióival, így bejutott a 15-ös döntőbe, ahol már élőben énekelhetett ország-világ előtt. Ezt követően több alkalommal továbbjutott a tematikus döntőkön, de végül az 5. döntőben kiesett és így a 6. helyen végzett. A megasztáros időszak után azonnal elindult a siker felé vezető úton: lemezszerződést kötött, majd sorra jelentek meg a slágerlistás dalai. 2011-ben elkezdte építeni a nemzetközi karrierjét, ezért hamarosan leginkább angol nyelvű szerzeményekkel jelentkezett, valamint külföldi fellépéseket is vállalt. 2014-ben újabb mérföldkőhöz érkezett az élete, ugyanis bekerült A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe, majd nem sokkal később győztesként végzett A nagy duett című műsorban akkori párjával, Cooky-val. 2015-ben jött a következő nagy siker: elköltözött az Egyesült Államokba, ugyanis felvételt nyert az elismert Berklee Egyetemre – azóta a tengerentúlon él, s bár korábban gyakran hazalátogatott, a koronavírus-járvány az ő életét is fenekestül felforgatta, így csak most, két év után repült újra Magyarországra. Mi történt vele az elmúlt időszakban és hogyan éli most az életét? Galériánkból megtudod!

A 27 éves előadó szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől az utóbbi időben, mindössze annyit tudtunk róla, hogy a Berklee Egyetem könnyűzenei szakát végezte el. Most a Palikék világa by Manna YouTube csatorna Hová tűnt? című adásában elmesélte, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban – többek között elárulta, hogy tavaly óta nem csak szórakoztatásra, hanem gyógyításta is felhasználják a zenéjét.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő így köszöntötte ritkán látott testvérét.

Leadfotó: Instagram/ hien999

Oldalak