Ikreket vár a Harry Potter színésznője és Hugh Hefner fia

A házaspárnak már van egy gyermeke, de most bejelentették: tovább bővül a családjuk.

Tavasszal érkeznek az ikrek

A néhai Hugh Hefner legfiatalabb fia – aki a mogul második házasságából született Kimberley Conrad korábbi Playmate-tel –, a harmincéves Cooper Hefner természetesen kivette a részét a családi médiabirodalom építéséből, egy időben a Playboy kreatív igazgatója, majd a vállalat globális partneri kapcsolatainak vezetője lett, míg 2019-ben saját üzletbe nem fogott. Később az amerikai légierőnél kezdett szolgálni, mindeközben pedig egyetemen is oktat, 2022-ben pedig demokrata jelöltként szándékozik indulni a kaliforniai szenátusban.

Szerteágazó szakmai élete mellett 2015-ben eljegyezte kedvesét, a brit származású Scarlett Byrne színésznőt, akit leginkább a Harry Potter-filmsorozat Pansy Parkinsonjaként ismerünk, de a Vámpírnaplók című népszerű sorozatban is feltűnt. 2019-ben megesküdtek, 2020 augusztusában pedig első gyermeküket köszönthették: kislányuk a Betsy Rose Hefner nevet kapta. Idén hálaadáskor újabb gólyahírről számolhattak be: ezennel ikrekkel bővül a családjuk.

Az örömhírt Hefner Instagram-oldalán jelentették be: „Scarlett és én jövő tavasszal két új családtagot köszönthetünk. Nem is lehetnénk boldogabbak, miközben ikreink érkezését várjuk. Mindenkinek nagyon boldog hálaadást kívánunk!” – szól a bejegyzés.

Úgy tűnik, sínre került az egykori botrányhős élete, újabb örömhírt jelentett be Lindsay Lohan.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak