Sztárok

Komoly lépést fontolgat Harry: Károly lesz a legboldogabb, ha ezt valóban megteszi a herceg

Noha nem zárult béküléssel Harry múlt heti londoni villámlátogatása, a herceg továbbra is bizakodó abban a tekintetben, hogy rendezni tudja a viszonyát a brit királyi családdal – sőt, már konkrét tervei is vannak.

Van remény?

A III. Károly rákbetegségéről szóló hírek arra késztették múlt héten Harry-t, hogy rögvest felszálljon egy Londonba tartó járatra, és meglátogassa édesapját. A találkozó azonban nem sikerült túl fényesen, tekintve, hogy az uralkodó 45 perc után faképnél hagyta kisebbik fiát, majd elindult Sandringhambe, ahova a sussexi herceg már nem kapott meghívást. Minek után Vilmos elzárkózott attól, hogy lássa kegyvesztett fivérét, Harry-nek nem volt maradása a palotában, így másnap vissza is tért Kaliforniába, ahol felesége, Meghan mosolyogva várta. Szakértők szerint azonban nem lombozódott le a hiábavaló próbálkozásai nyomán, sőt elhatározta, hogy így vagy úgy, de visszaédesgeti magát sértett családtagjai szívébe. Részletek a galériában!

Amikor tudomást szerzett édesapja betegségéről, Harry egyből az Egyesült Királyságba utazott, de csak 45 percet tölthetett az uralkodóval, Károly ugyanis fáradtságra hivatkozva megszakította a találkozójukat.
Kattints a további képekért!

Nem enyhül a feszültség Vilmos és Harry között, sőt nagyon úgy tűnik, hogy egyhamar nem is fognak közös nevezőre jutni – hacsak nem lép közbe az a bizonyos személy, akinek módjában áll kibékíteni a két fivért.

Leadfotó: Lauren Leigh Bacho/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a...
Egészség
A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!
Utazás
Te is utálod, amikor a repülőgép felszállását követően turbulencia lép fel az út során? Nos, ezzel határozottan nem vagy egyedül, állítólag viszont védekezhetsz a légörvények okozta rázkódás ellen,...