Sztárok

Szívdöglesztő pasi lett a fiatal Voldemortból - 22 évvel ezelőtt ő játszotta a főgonoszt

Emlékszel még a fiatal Voldemortra a Harry Potter és a Titkok Kamrájából? Előtted van a helyes Mardekáros srác arca? Így legalább még inkább meg fogsz lepődni azon, ha meglátod, mennyit változott az elmúlt 22 évben Christian Coulson.

Ígéretes karrier előtt állt Christian Coulson

A Harry Potter-rajongók először a filmsorozat második részében, a Harry Potter és a Titkok Kamrájában láthatták a 16 éves Tom Marvolo Riddle-t (szerk. - ez a teljes neve az eredeti angol könyv szerint), akiből aztán a varázslóvilág legrettegettebb mágusa lett: Voldemort. Szerepe ellenére sokak szívébe belopta magát az őt megformázó fiatal brit színész Christian Coulson, aki sajnos később nem tudta megismételni szerepét, ugyanis kiöregedett belőle, hiszen a film forgatásának idején 2002-ben már 23 éves volt.

De rögtön a Harry Potter után egy másik nagysikerű filmben is szerepelt, méghozzá Az órákban Nicole Kidman, Meryl Streep és Julianne Moore oldalán.

Kíváncsi vagy, mi történt vele a későbbiekben?

Kattints a galériára!

Coulson mindig is színésznek készült, és már a Cambridge-i Egyetemen töltött évei alatt is brillírozott a színpadon. A híres szerepe után is a színészetre koncentrált, bár a filmes karrierje kissé hanyatlani kezdett, de a színház világában megállíthatatlannak bizonyult, és gyakran lehetett látni Rómeóként.
Kattints a további képekért!

Jason James Richter játszotta egykor Jesse szerepét a Szabadítsátok ki Willyt! című filmben; a világ kisfiúként ismerte meg, mostanra azonban szembetűnően jóképű férfi lett belőle.

leadfotó: E. Charbonneau / Staff, forrás: Bustle.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.