Végre te is megkóstolhatod Mautner Zsófi ételeit, nagy dologba készül belevágni a gasztrozseni

Mautner Zsófi már sokszor levette a lábáról az embereket a receptjeivel. Most szintet készül lépni, aminek örülni fognak a rajongói.

Vendéglátásba belevágni nem könnyű a mai világban

Mautner Zsófi életét anno nem igazán a gasztronómia mozgatta. A Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi kommunikáció szakán végzett német és orosz nyelven. A nyelvérzéke mindig is kiváló volt, mivel hat nyelven beszél.

Nem is csoda, hogy anno diplomataként dolgozott Brüsszelben. Ezt öt évig csinálta, de közben fejben már teljesen bekebelezte a receptek világa. A főzés aztán nem csak a szakmája lett, hanem igazi szerelem, amit nem tud elengedni.

Eddig kilenc szakácskönyve jelent meg, és még mindig szenvedélyesen rajong mindenért, ami gasztronómia. Most úgy néz ki, te is megkóstolhatod majd az ételeit. A galériánkban leleplezzük, milyen kihívásba szeretne belevágni!

Mautner Zsófi nem csak azoknak igyekszik ihletet adni, akik otthonosan mozognak a konyhában. A saját oldalán, a Chili & Vanílián mindenki kedvére válogathat a receptek között.
Kattints a további képekért!

Mautner Zsófi egy letisztult, elegáns konyhában készíti a csodálatos ételeket.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!