Elképesztő dolog derült ki a Tankcsapda egyik tagjáról, a rajongók se hittek a szemüknek

A Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás teljesen más irányon indult el anno. Nem csoda, hogy ennyire érti a dolgát.

Azt azért már tudják róla, hogy pokolian jó üzletember

Először is ne ijedjen meg senki, mert a Tankcsapda dobosa biztosan nem fogja a sarokba dobni a dobverőket. Az viszont biztos, hogy Fejes Tamás szeret több lábon állni, és pokolian jó vállalkozó.

A Tankcsapda zenésze például elég sok időt töltött Spanyolországban, és tavaly tavasszal le is lepleződött, hogy Benidormban fog apartmanokat üzemeltetni az új vállalkozásában. Benidorm egy tengerparti város Spanyolország keleti részén, ami a gyönyörű fekvése miatt igazi turistaparadicsom nyáron.

De a Tankcsapda dobosa nem csak ebben van otthon, ha vállalkozásról van szó. A galériánkban olyan dolgokat leplezünk le, amikről még lehet a rajongók se tudtak.

A zenész tehát anno belevágott a nyaraltatós bizniszbe, és Spanyolországot szeretné kicsit közelebb hozni a magyarok számára, akiket ráadásul magyar csapat is fogad a helyszínen.
Kattints a további képekért!

A Tankcsapda énekese, Lukács László egy 20 évvel fiatalabb hölgy mellett találta meg anno a boldogságot.

Leadfotó: Tankcsapda official

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!