Sztárok

Gyülekeznek a fekete felhők: itt a vége? Harry miatt végleg összeomolhat a királyi család, nagyobb lehet a baj, mint hittük

Joy Yascone-Elms asztrológus éjsötét jóslatai akár valósággá is válhatnak 2023-ban, miután Harry herceg kiadja Spare című életrajzi kötetét, amivel végzetes csapást is mérhet saját családjára.

Jönnek a viharfelhők

Harry Spare, azaz Tartalék című könyve 2023. január 10-én kerül majd a boltok polcaira, így a királyi család rajongóinak már nem kell sokat várniuk, hogy beleolvashassanak az életrajzi kötetbe, melyben a herceg állítólag soha nem hallott titkokról és az összes családi szennyesről rántja majd le a leplet. Egy biztos: a könyv már most nagy port kavart, hiszen a címválasztást sokan kritizálták: mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a spare szó Harry királyi famíliában betöltött szerepére utal, hiszen a herceg köztudottan gyerekkora óta mellőzöttnek érezte magát a családban, és még saját anyja, Diana is ezzel a viccesnek szánt jelzővel illette a fiát. A hercegné ugyanis tisztában volt kisebbik gyermeke pozíciójával: Harry Vilmos mellett egész életében a tartalék szerepet töltötte be, mindenki – még maga a herceg is – tudta, hogy csak akkor kerülhet a trón közelébe, ha Vilmossal esetleg azelőtt történne valami, hogy a trónörökös gyermekeket nemzett volna. Mivel Károly idősebbik fia él és virul, és immáron három gyerekkel is büszkélkedhet, szinte biztos, hogy Harryből sosem válik majd király, ezt pedig már kiskorában is éreztették vele, így Erzsébet és Károly is ehhez mérten bánt anno a fiatal herceggel, aki emiatt sosem érezte magát elég jónak, a bánásmód pedig mély sebeket hagyott benne. A könyvről annyit lehet még tudni, hogy a sztorija Diana halála után indul, és végig követi Harry útját egészen odáig, hogy Meghannal együtt az Egyesült Államokba költöztek, amivel végleg kiléptek a királyi család védő szárnyai alól. A Spare megjelenése tehát már a nyakunkon van, ezt pedig a palota is érzi, hiszen Károly, Kamilla és Vilmos is retteg attól, hogy Harry vajon milyen kínos, avagy botrányos ügyeket hoz majd napvilágra. Egy asztrológus, bizonyos Joy Yascone-Elms szerint a család félelme egyáltalán nem alaptalan, ugyanis a herceg a nő jóslata szerint olyan csapást mér majd a famíliára, hogy abba az egész monarchia belerokkanhat.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.